Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser:

Dette nettstedet drives direkte av Adobe2/Sorushimex domenet. I hele området, begrepene "vi", "oss" og "vår" refererer til eieren av dette nettstedet. Adobe2 tilbyr denne delen av elektronisk handel "E-handel", inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet for deg, brukeren, betinget av at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her i denne delen "avsnittene nedenfor".

 
Ved å besøke Sorushimex eCommerce via Adobe2.com og / eller kjøpe noe fra oss, engasjere deg i vår "Service" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for bruk", "Vilkår"), inkludert de ytterligere vilkår og retningslinjer nevnt i denne avtalen og / eller tilgjengelig ved hyperkobling. Disse vilkårene for bruk gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som nettlesere, leverandører, kunder, kjøpmenn, og / eller bidragsytere av innhold.
 
 
Vennligst les disse vilkårene nøye før eller bruker vårt "eCommerce" (elektronisk handel) nettsted. Ved å gå eller bruke noen del av nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene. Hvis du ikke er enig i alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, så du ikke kan få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse vilkårene blir ansett som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene.
 
 
Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som er lagt til den aktuelle butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer til vår hjemmeside. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden jevnlig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter kunngjøring av endringer aksepterer disse endringene.
 
 
Vår netthandel butikk er vert på Adobe2.com som nevnt ovenfor, og byggesteiner til netthandel plattformen har blitt opparbeidet gjennom flere anerkjente leverandører / nettsteder / selskaper som har lange ekspertise. De gir oss til å gi deg en sikker online e-handel plattform og gjør at til å selge våre produkter og tjenester med en orginal og praktisk måte til deg som bruker/kunde/klient, også slike platform og metodikken benyttes så vel i mange andre butikker over hele verden.
 
 
DEL 1 - Nettbutikk VILKÅR
 
Ved å akseptere disse vilkårene, bekrefter du at du er minst i myndighetsalderen i staten og i tilfeller er det du som ansvarlig har gitt ditt samtykke til tillate noen mindreårige pårørende med henhold til myndighetenes lov og regler å bruke dette nettstedet.
 
Du kan ikke bruke våre produkter for ulovlig eller uautorisert formål og ikke heller kan du bruke av tjenesten,at å bryte lover i din jurisdiksjon (inkludert men ikke begrenset til lover om opphavsrett).
 
Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen kode fra en ødeleggende natur.
 
Et brudd eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar oppsigelse av dine tjenester.
 
 
DEL 2 - GENERELLE VILKÅR
 
Vi forbeholder oss retten til å nekte service til noen annen grunn til enhver tid.
 
Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon), kan overføres ukryptert og medføre (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å tilpasse til tekniske krav for tilkobling til nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføringen over nettverk.
 
Du godtar, å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av nettside tjenesten, eller bruke andre som reklame av tjenesten, eller ulovlig tilgang til tjenesten, eller andre måter å kontakte enn vanlig på nettsiden der tjenesten ytes, uten skriftlig tillatelse fra oss .
 
Overskriftene er brukt i denne avtalen inngår bare til orientering og vil ikke begrense eller påvirke disse vilkårene.
 
 
DEL 3 - riktighet, fullstendighet eller aktualitet på opplysninger
 
Vi er ikke ansvarlig dersom informasjon som er gjort tilgjengelig på dette nettstedet er ikke nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er gitt kun for generell informasjon og bør ikke stoles på eller brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktig, mer komplette eller mer tidsriktig informasjonskilder. Enhver avhengighet av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.
 
Dette nettstedet kan inneholde visse historisk informasjon. Historisk informasjon, nødvendigvis, er ikke strøm og er tilgjengelig for din referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet i dette nettstedet når som helst, men vi har ingen plikt til å oppdatere informasjonen på nettstedet vårt. Du er enig i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.
 
 
DEL 4 - ENDRINGER I service og priser
 
Prisene på våre produkter kan endres uten varsel.
 
Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avslutte tjenesten (eller deler eller innhold av denne) uten forvarsel til enhver tid.
 
Vi skal ikke være ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendring, suspensjon eller opphør av tjenesten.
 
 
DEL 5 - produkter eller tjenester (hvis relevant)
 
Visse produkter eller tjenester kan være tilgjengelig eksklusivt på nettet via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og er underlagt returnere eller bytte kun i henhold til våre retningslinjer for retur.
 
Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig farger og bilder av våre produkter som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at dataskjermens visning av alle farger vil være nøyaktige.
 
Vi forbeholder oss retten til, men er ikke forpliktet til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til en juridisk godkjent bedrift, geografisk avhengig område eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengdene av noen produkter eller tjenester som vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller prissetting kan endres når som helst uten varsel, på eget skjønn av oss. Vi forbeholder oss retten til å avslutte enhver produktet når som helst. Ethvert tilbud for et produkt eller en tjeneste gjort på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.
 
Vi garanterer ikke at kvaliteten på alle produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale vi selv motatt fra leverandør, dermed kjøpt eller fått av deg vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli korrigert.
 
 
DEL 6 - NØYAKTIGHET fakturering og kontoinformasjon
 
Vi forbeholder oss retten til å nekte den rekkefølgen du plasserer hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller avlyse mengder kjøpt per bestilling. Disse restriksjonene kan omfatte bestillinger av eller under samme kundekonto, det samme kredittkortet, og / eller pålegg som bruker samme fakturering og / eller leveringsadresse. I tilfelle at vi gjør en endring i eller kansellere en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-post og / eller fakturaadresse / telefonnummer oppgitt ved bestillingen ble gjort. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby ordre som, etter eget skjønn, ser ut til å bli lagt inn av forhandlere, forhandlere eller distributører.
 
Du samtykker i å gi oppdatert, fullstendig og nøyaktig kjøp og kontoinformasjon for alle kjøp gjort på vår butikk. Du godtar å raskt oppdatere din konto og annen informasjon, inkludert din e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdato, slik at vi kan fullføre transaksjoner og kontakte deg etter behov.
 
For flere detaljer, kan du lese vår retur politikk.
 
 
DEL 7 - TILLEGGS TOOLS
 
Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy over hvilke vi verken overvåker eller har noen kontroll eller innspill.
 
Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som den er" og "som tilgjengelig" uten garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen anbefaling. Vi skal ikke ha noe som helst ansvar som følge av eller relatert til din bruk av eventuelle tredjepartsverktøy.
 
All bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys gjennom området er helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenne vilkårene som verktøy er levert av relevante tredjeparts leverandør (er).
 
Vi kan også i fremtiden, tilby nye tjenester og / eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert, utgivelsen av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene.
 
 
DEL 8 - TREDJEPARTS LINKS
 
Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelige via vårt servicesenter kan inneholde materiale fra tredjeparter.
 
Tredjeparts linker på dette nettstedet kan henvise deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlig for å undersøke eller vurdere innhold eller nøyaktighet og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar for eventuelle tredjeparts materiale eller nettsider, eller for noen andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter.
 
Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner gjort i forbindelse med eventuelle tredjeparts nettsteder. Les nøye tredjeparts politikk og praksis, og sørg for at du forstår dem før du deltar i en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjeparts produkter bør rettes til tredjepart.
 
 
SEKSJON 9 - bruker kommentarer, tilbakemeldinger og andre henvendelser
 
Hvis du på vår forespørsel sende deg visse spesifikke innleveringer (for eksempel konkurransebidrag) eller uten en forespørsel fra oss du sender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andre materialer, også på nettet, via e-post, med post, eller på annen måte (kollektivt, kommentarer '), samtykker du i at vi kan, når som helst, uten begrensning, redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og ellers bruke i ethvert medium eventuelle kommentarer du frem til oss. Vi er og skal være forpliktet (1) for å opprettholde noen kommentarer i tillit; (2) til å betale erstatning for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.
 
Vi kan, men er ikke forpliktet til, overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi avgjøre etter eget skjønn er ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende eller bryter noen parts immaterielle rettigheter eller disse vilkårene .
 
Du samtykker i at dine kommentarer ikke vil krenke noen rett på tredjeparts, inkludert opphavsrett, varemerker, personvern, personlighet eller andre personlige eller eiendomsrett. Videre godtar du at dine kommentarer ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, krenkende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller andre skadelige programmer som kan på noen måte påvirke driften av tjenesten eller andre relaterte nettsider. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, later til å være noen andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter som til opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er selv ansvarlig for eventuelle kommentarer du gjør og deres nøyaktighet. Vi tar ikke ansvar og påtar seg intet ansvar for eventuelle kommentarer postet av deg eller noen tredjepart.
 
 
SEKSJON 10 - personlig informasjon
 
Innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt våre retningslinjer for personvern. For å vise våre personvernbestemmelser.
 
 
SEKSJON 11 - feil, unøyaktigheter og utelatelser
 
Av og til kan det være informasjon på vår side eller i Tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produkt fraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere ordre hvis noen informasjon i tjenesten eller på andre relaterte nettstedet er unøyaktig når som helst og uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn din bestilling) .
 
Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i tjenesten eller på andre relaterte nettstedet, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, unntatt det som kreves av loven. Ingen spesifisert oppdatere eller oppdatere dato brukes i service- eller på andre relaterte nettsider, bør tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på andre relaterte nettstedet har blitt endret eller oppdatert.
 
 
SEKSJON 12 - ulovlig bruk
 
I tillegg til andre forbud som er fastsatt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) til ulovlige formål; (B) å oppfordre andre til å utføre eller delta i noen ulovlige handlinger; (C) å krenke internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale bestemmelser; (D) for å krenke, eller bryter våre immaterielle rettigheter eller immaterielle rettigheter; (E) å trakassere, misbruk, fornærmelse, skade, ærekrenke, baktalelse, nedvurdere, skremme, eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse, eller funksjonshemming; (F) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (G) for å laste opp eller overføre virus eller andre typer ondsinnet kode som vil eller kan brukes på en måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller eventuelle tilknyttede nettside, andre nettsteder, eller Internett; (H) for å samle eller spore personlig informasjon om andre; (I) til spam, phishing, pharm, påskudd, edderkopp, krype, eller skrape; (J) for noen uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene i tjenesten eller tilhørende nettside, andre nettsteder, eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller andre relaterte nettside for brudd noen av ulovlig bruk.
 
 
SEKSJON 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRENSNING
 
Vi garanterer ikke representerer eller garanterer at din bruk av vår tjeneste vil være uavbrutt, tidsriktig, sikker eller feilfri.
 
Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktig eller pålitelig.
 
Du samtykker i at det fra tid til annen kan vi fjerne tjenesten på ubestemt tid eller avbestille tjenesten når som helst, uten varsel til deg.
 
Du samtykker uttrykkelig at din bruk av eller manglende evne til å bruke, er tjenesten på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten er (med unntak av det som uttrykkelig fremgår av oss) tilgjengelig "som er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, verken direkte eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ukrenkelighet.
 
Ikke i noe tilfelle skal Sorushimex, våre styremedlemmer, ledere, ansatte, samarbeidspartnere, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteytere eller lisensgivere holdes ansvarlig for eventuelle skader, tap, krav, eller noen direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle, eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte sparepenger, tap av data, gjenanskaffelseskost, eller noen lignende skader, enten basert på kontrakt, tort (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar eller annet, som oppstår fra din bruk av noen av tjenesten eller noen produkter anskaffet ved hjelp av tjenesten, eller for noen andre krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten eller produktet, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller mangler i innhold, eller en hvilken som helst tap eller skade av noe slag som oppstår som følge av bruk av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) legges ut, overføres eller på annen måte gjøres tilgjengelig via tjenesten, selv om rådet av sin mulighet. Fordi noen stater og jurisdiksjoner ikke tillater fraskrivelse eller begrensning av ansvar for følgeskade eller tilfeldig skade, i slike stater eller jurisdiksjoner, er vårt ansvar begrenset til den grad det er tillatt ved lov.
 
 
SEKSJON 14 - ERSTATNING
 
Du godtar å beskytte, forsvare og holde skadesløs Sorushimex og våre overordnede, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, ledere, direktører, agenter, kontraktører, lisensgivere, leverandører, underentreprenører, leverandører, praktikanter og medarbeidere, skadesløs fra ethvert krav eller behov, herunder rimelig advokathonorarer, laget av noen tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse vilkårene eller de dokumentene de innlemme ved henvisning, eller brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.
 
 
Kapittel 15 - UGYLDIGHET
 
I tilfelle at noen bestemmelse i disse vilkårene er fast bestemt på å være ulovlig, ugyldig eller umulig å håndheve, skal slik bestemmelse likevel være rettskraftig i den grad gjeldende lov tillater, og ikke kan håndheves delen skal anses for å være skilt fra disse bruks Tjenesten, skal slik bestemmelse ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av de andre gjenværende bestemmelsene.
 
 
SEKSJON 16 - OPPSIGELSE
 
De forpliktelser og ansvar for de påløper før oppsigelsesdatoen Partene skal overleve opphør av denne avtalen til alle formål.
 
Disse vilkårene for bruk er effektive med mindre og inntil den sies opp av deg eller oss. Du kan si opp disse vilkårene for bruk når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke våre tjenester, eller når du slutte å bruke nettstedet vårt.
 
Hvis etter eget skjønn du mislykkes, eller vi har mistanke om at du har unnlatt å etterkomme noen sikt eller bestemmelse i disse vilkårene, vi også kan avslutte denne avtalen når som helst og uten varsel, og du vil være ansvarlig for alle skyldige beløp opp til og med datoen for opphør; og / eller tilsvarende kan nekte deg tilgang til våre tjenester (eller deler av dem).
 
 
§ 17 - HELE AVTALEN
 
Svikt av oss til å utøve eller håndheve en rettighet eller bestemmelse i disse vilkårene skal ikke utgjøre en fraskrivelse av slike rettigheter eller bestemmelser.
 
Disse vilkårene for bruk og retningslinjer eller driftsregler postet av oss på dette nettstedet eller i forhold til tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjon og forslag , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle tidligere versjoner av vilkårene for bruk).
 
Eventuelle uklarheter i tolkningen av disse vilkårene for bruk skal ikke tolkes mot utkast partiet.
 
 
DEL 18 - RETTS (domestisk eller internasjonalt)
 
Disse vilkårene for bruk og separate avtaler hvor vi tilbyr deg tjenester skal reguleres av og tolkes i samsvar med de annerkjente universale lovene enkelt og generelt.
 
 
DEL 19 - ENDRINGER AV VILKÅR SERVICE
 
Du kan se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden.
 
Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer til vår hjemmeside. Det er ditt ansvar å sjekke vår hjemmeside for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til vår hjemmeside eller tjenesten etter kunngjøring av endringer i disse vilkårene for bruk aksepterer disse endringene.
 
 
KAPITTEL 20 - kontaktinformasjon
 
Spørsmål om vilkårene for bruk skal sendes til oss på info@sorushimex.com.